Velkommen til vores luksus villa nær Disney – Florida

Kære Gæster

Vi vil blive rigtig glade, hvis I vil bruge et par minutter til at skrive i vores gæstebog.

Med venlig hilsen

Tina & Jens

Jan Dyrlund Pedersen, 29.10.2017

Har haft en dejlig ferie i et dejligt stort hus i et roligt område, tæt på indkøb og tæt på parkerne. Kan klart anbefales.

Hanne Holmberg, 11.08.2016

Ferie i dette pragtfulde hus er bestemt anbefalelsesværdigt. Huset er velindrettet hvis man er tre par, for det passer med et soveværelse med tilhørende toilet til hver. Der er god plads til børn, og i det hele taget er det et rummeligt hus, med en god atmosfære, som man kommer til at føle sig hjemme i. Det kan anbefales at se solnedgangen hver aften. Vi havde samling over en øl eller et glas vin og så mange fine solnedgange. Poolen er fin, med god udenomsplads. Det kan anbefales at tage lidt badelegetøj med til børnene. Huset ligger i et dejligt velorganiseret område, som bliver vedligeholdt nænsomt. Der løber små egern rundt og nogle sjove langbenede fugle. Det kan anbefales at tage ture til såvel øst- som vestkysten, der er dejlige strande. Forlystelsesparkerne er fine men dyre, så vær forberedt på det. Vi handlede i supermark kæden Wall Mart, de har alt, og det var fint at lave mad hjemme i huset. En GPS er uundværlig. Vi var 7 personer og havde to biler til rådighed. Én til 7 personer og en alm. personbil, det var en rigtig dejlig og fleksibel luksus.
Rigtig god ferie.

Helle Koldsø, 22.10.2014

Vi har haft vores 2 børn, svigerbørn og 7 børnebørn med på ferie i Florida. Vi fløj til Fort Lauderdale, lejede biler og kørte til Orlando.
Vi nåede frem midt om natten, men stor blev vores glæde, da vi så det dejlige hus.
Det var meget velfungerende, i den store kingsizeseng sov 3 af ungerne.
Huset har en god beliggenhed i forhold til temaparkerne, og der er også kun en god times kørsel til Cap Canaveral.
Når vi var hjemme var poolen et stort hit, og vi var glade for at vi betalte for opvarmningen.
De bedste hilsner
Helle og Torben

John Olsson, 07.10.2014

Vi var 10 pers. incl. 2 børnebørn, (det er nok max. antal - 8 havde nok været bedre), men vi havde alle en super ferie (16 dage sidst i september) i et fint hus i rolige omgivelser, og alligevel tæt på forlystelsesparkerne og flere Outlets. Dejlig swimmingpool som vi havde fået opvarmet. Vejret var varmt, men enkelte kraftige regnbyger og torden fik vi dog også. Dejligt med vaskemaskine og tørretumbler samt varm garage. Trådløs internet fungerede fint og blev flittigt brugt af vore børn, svigerbørn og børnebørn. Vi kan varmt anbefale huset, hvis turen skal gå til Florida.

Lene Laursen, 10.08.2014

Tak for 'lån' af jeres dejlige villa. Vi blev alle helt overvældende, da vi trådte ind af døren en sen aften efter en lang køretur nede fra Key West . Det var endnu flottere end på billederne :-). Vi nød en dejlig afslappet uge i jeres hus, med afstikkere til Universal (VIP billetter kan varmt anbefales, det gjorde at vi ikke hang i lange køer og derfor nåede begge parker på en dag), outlets (lørdag kan IKKE anbefales) og ikke mindst Airboat hvor vi var heldige at se en alligator i sumpen. Alt i rimelig afstand fra huset .
Poolen og bordtennisbordet blev flittigt brugt af hele familien og vi nød udsigten og ikke mindst solnedgangen om aftenen over golfbanen.
Vil meget gerne komme igen og anbefaler det gerne til andre.

Mette Rahbek Larsen , 28.07.2014

Tusind tak for lån af jeres dejlige hus. Vi var 2 vennepar med 4 teenagere afsted på rundtur i Florida, heraf 9 nætter i jeres hus.
Vi har været i Orlando før, men jeres hus er toppen :-). Den høje åbne beliggenhed med udsigt til golfbanen var super. (Også selvom vi ikke spiller golf)
Huset fungerede perfekt til 2 familier og særligt de unge var vilde med poolen og garagen med det opstillede bordtennisbord. Jeres overdækkede terrasse blev benyttet flittigt også når det regnede om eftermiddagen/aftenen.
Den store fælles pool ved tennisbanerne besøgte vi også, og den kan også godt anbefales.
Vi vil helt sikkert anbefale jeres hus til andre der skal til Orlando.

Bente Krogh, 04.02.2014

Vi havde 15 vidunderlige dage i jeres hus i Florida ( 27/12-13 - 11/1-14. Huset passede perfekt til os alle 9. 6 voksne og 3 børn ( 9,6, 1½ år). Særlig poolen var rigtig god og dejlig opvarmet, så den blev flittigt brugt. Husets beliggenhed i forhold til divs. forlystelser, outlets, små byer , og ikke mindst det store supermarked kun 5 min. kørsel fra huset var helt perfekt. Vi 'gamle' spillede golf 5 gange på den dejlige golfbane, og servicen i golfklubben var helt perfekt - og meget hjælpsomme - som resten af de amerikanere vi mødte. De giver gerne plads i bus,tog og køerne i forlystelserne, når man har et lille barn med. Servicecentret var hurtige til at komme , da der var blæst net i stykker udenom poolen.
Vi kan varmt anbefale jeres hus- og vil helt sikkert anbefale det til andre. Det blev et dejlig hjem for os alle, under hele opholdet
Kærlig hilsen fam. Krogh

Kirsten Marcussen, 28.10.2012

Netop hjemkommet den 23/10, fra familieferie i Jeres dejlige hus, hvor alt var som forventet.
Husets beliggenhed iforhold til atraktioner og indkøb er perfekt, dejligt at vende 'hjem' til huset når vi havde været ude.Ungerne, 4 stk. har virkelig nydt poolen.
Bestemt værd at anbefale .
mange hilsner
Familen Schwartau & Marcussen

René W. Knudsen, 21.06.2012

Hej Tina & Jens - vi havde i maj 2012 en super tur ikke mindst i jeres dejlige hus. Det fungerede bare og vi havde ingen problemer med huset overhovedet. Vi gik Highland Reserve banen tre gange og Ridgewood Lake én gang. Det var mest en golftur, men husets beliggenhed i forhold til attraktioner og indkøbsmuligheder er også helt perfekt. Vi havde absolut intet at klage over og forbeholder os i den forbindelse retten til at forespørge på huset en anden god gang, samt at anbefale andre at gøre det samme!

Fam. Gabelgaard/Pedersen, 10.04.2012

Vi er netop hjemkommet fra jeres dejlige villa i Florida. Vi blev glædelig overrasket, billeder/beskrivelse af villaen passer, så vi nød de 8 døgn i jeres hus. Golfbanen var også god, men Orlando var alt for overfyldt af biler/mennesker, så man skal have god tid når man skal rundt til de forskellige forlystelser. Det var en hel befrielse at komme tilbage til huset og roen.

Jimmy og Rikke Kure, 30.10.2011

Hej Jens og Tina.
Vi blev glædeligt overrasket over jeres super dejlige, hyggelige samt rumlige hus, som var vores trygge hjem i 13 dage. Huset lå også fysisk godt placeret i forhold til vores behov medhensyn til oplevelser o.l. Hvis vi kommer til Orlando igen, vil vi helt sikkert booke jeres hus igen.
Varme efterårs hilsner fra familien Kure

Jess Christensen, 06.09.2011

Hej Tina & Jens
Tak for 2 vidunderlige uger i jeres Villa på Belfry Drive. Vi var 12 personer på familierundtur i Florida. Vi startede med 3 dage i Miami, herefter 4 dage i Key Largo, og de sidste 14 dage i Orlando.
Jeres villa ligger i et super skønt område, tæt på indkøb, forlystelser osv.
Alt i villaen levede fuldstændig op til forventningerne, så vi er klar til at komme tilbage, vi blev slet ikke færdig med Florida.
Så vi vender tilbage i juli 2013!!

Hilsen fra Christensen 'Klanen'
Else (Mormor/Farmor),
Vivian(Datter)& Henning,
Jess(Søn)& Lene,
Trine(Barnebarn)& Sebastian,
Dennis(Barnebarn)& Lisa-Marie,
Kenneth(Barnebarn)& Lenette,
Michael(Barnebarn)

Søren Ohlsson, 21.06.2011

Kære Jens & Tina,

Bliver nød til at sige tak til jer for vores fantastiske ferie i jeres fantastiske villa, simplethen et super dejligt sted med masser af plads og nogle fantastiske senge :-) Vi vil helt klart tilbage og har allerede anbafalet jers villa til alle vores venner, bekendte og kollegaer med stor glæde. Simplethen et super sted man ikke vil hjem fra.

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk